Georg Jensen – Skandinavisk luksusdesign

Georg Jensen tilbyder det absolut ypperste inden for skandinavisk design. Hos Georg Jensen bliver du præsenteret for et bredt sortiment.

Georg Jensen stiller garanti for det bedste skandinaviske design, med et varieret udvalg af smykker, sølvvarer, bestik, ure, livsstilsvarer, gaveartikler, juledekorationer og produkter til højtiden.

Georg Jensens webshop:

Georg Jensens internetbutik giver mulighed for at købe et væld af forskelligt design i den ypperste kvalitet. Du kan købe smykker som eksempelvis Fusion og Cascade samt ure til både mænd og kvinder.

Udover dette har webshoppen også en “Living”-sektion, hvor man kan købe Legacy, små gaver, te og gaver og udstyr til kontoret for eksempel.

De udbyder også en masse forskelligt sølvtøj som bestik, mens du bliver hjulpet på vej i deres Gave-sektion, hvis du mangler en flot gave til en speciel lejlighed.

Endelig har Georg Jensen også en stor “Outlet”-sektion, hvor ure, armbånd og halskæder for eksempel kan købes.

Georg Jensens historie:

Georg Jensen blev lanceret i 1904, da sølvsmed og skulptør Georg Jensen (1866-1935) startede sit værksted i København. I begyndelsen var det udelukkende træ, som han beskæftigede sig med, men da han senere udviklede unikke design af smykker, bestik og korpus, blev det en øjeblikkelig succes.

Georg Jensen har gennem årene også fået kreative designs leveret af blandt andre; Nanna Ditzel, Arne Jacobsen, Vivianna Torun Bülow-Hübe, den svenske Prins Sigvard Bernadotte, Søren Georg Jensen (sønnen af Georg Jensen), Henning Koppel og Johan Rohde.

Globalt set er Georg Jensen at finde i mere end 12 lande, med over 100 butikker og med engroskontakter i både Europa, Asien, Australien og Mellemøsten.

Besøg Georg Jensens webshop her!