Bet365 – Spil på sport på nettet

Mange mennesker i Danmark kender Danske Spil, men hvis man vil spille på sport, er der mange andre muligheder. En af dem er bet365.

bet365 er en online bookmaker, som giver dig et hav af muligheder, hvis du vil spille på sport og andre spændende ting.

Hvis man ikke allerede har en konto hos dem, kan man, når man opretter en, og indsætter penge, få en 100 % bonus. Det betyder, at hvis du indsætter mellem 100 og 1000 kr. på din konto, så fordobler bet365 dit indskud.

Andre gode tilbud der findes hos bet365 er, at hvis du spiller på resultatet af en kamp, eller på kampens første målscorer, så får du pengene tilbage, hvis resultatet bliver 0-0.

Der er også gode muligheder for live betting, og hvis man spiller det, så har bet365 en god service, hvor de livestreamer mere end 40.000 sportsbegivenheder årligt, så man kan følge med i det, man spiller på.

Liveodds er et af de helt store trækplastre hos bet365, og det gør det altså muligt at spille på kampene, mens de er i gang, og det er der et kæmpestort marked for hos dem.

Men ellers har de selvfølgelig spil på alle de store sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, ishockey, basketball og boksning, men mindre sportsgrene som floorball, volleyball og dart, kan der også spilles på.

Alt i alt synes jeg, at bet365 er et rigtig fint sted at spille, og de har nogle af markedets højeste odds. Så hvis man ikke har en konto derinde, anbefaler jeg, at man tager et kig derind.