De største sportsrejser i 2015

Rugby World Cup afholdes i år i Storbritannien.

Hvis du både er en sports- og rejsefanatiker, er der i 2015 en masse muligheder for at rejse til forskellige destinationer både inden og uden for Europa, alt afhængig af hvilken sportsbegivenhed du er interesseret i at opleve.

I denne artikel kommer vi med vores top 3 sportsdestinationer at rejse til i efteråret 2015, og hvis du vil følge med i flere nyheder om begivenheden og tips til at bette på turneringen, kan du finde yderligere oplysninger på http://extra.bet365.dk/news/da/.

1. Rugby World Cup

I hele oktober måned afholdes der Rugby World Cup i England, med finalen sat til den 31. oktober i Twickenham, London. Det er stadig muligt at få billetter til de fleste af kampene som finder sted forskellige steder i England og Wales. Man skal dog være hurtigt ude med at bestille, da tiden er ved at være knap.

Udover at kunne opleve den storslåede stemning ved en af de mest fysisk hårde sportsgrene i verden, er der også tid til at tage på tur rundt i nogle af Englands største byer som London, Newcastle og Cardiff i Wales. Her kan man opleve lidt af den engelske og walisiske kultur, spise traditionel fast food som fish and chips og tage på shoppingtur i kendte modebutikker som Primark og Topshop. Storbritannien byder altid på en masse underholdning og gode tilbud.

2. Formel 1 grand prix

Har du allerede rejst meget rundt i Europa og vil gerne prøve nogle nye, mere eksotiske destinationer? Så er Formel 1 en god sportsbegivenhed at følge, da der hvert år afholdes racerløb i i alle verdens hjørner.

Uanset hvilken form for rejse du gerne vil på – sol og strand, storby og kultur, eller luksusresort – byder de forskellige Formel 1 løb verden over på disse ting.
Det næste F1 løb afholdes i den russiske kurby Sochi, som ligger ud mod Sortehavet. Sochi er en populær rejsedestination for mange, da stedet både byder på mange smukke natursteder som Ritsa søen, Europas højeste bjerg Elbrus og skisportstedet Roza Khutor. Derudover finder man Rivieraen i Sochi by, hvor man kan gå tur om aftenen og nyde den afslappede atmosfære.

Lake Ritsa

Udover løbet i Sochi, bliver der dette efterår også afholdt F1 løb i Austin, USA (23.-25. oktober), Mexico City (30. oktober-1. november), Sao Paulo, Brasilien (13.-15. november) og i Yas Marina, Abu Dhabi fra 27.-29. november.

3. Champions League

Hvis du gerne vil på en lille minirejse men er på budget og ikke har råd til at rejse til far-away destinationer, er der bestemt også mulighed for at opleve spændende sports events inden for Europas grænser, til en fair pris.

Hvis du går op i fodbold og Champions League, er der i øjeblikket rig mulighed for at rejse rundt til forskellige europæiske lande som Holland, Italien, Spanien og Tyskland, alt efter hvilket hold du er mest interesseret i at opleve.

I øjeblikket er det de indledende gruppespil som du kan opleve, og det er muligt at bestille billetter både i oktober, november og december.