VM står for døren

Om mindre end halvanden måned går det løs i Brasilien, når fodbold-VM fløjtes i gang. Helt præcis snakker vi den 12. juni kl. 22.00 dansk tid, hvor de brasilianske værter spiller mod Kroatien på Arena de Sao Paolo.

Finalen spilles den 13. juli på Estadio do Maracana, som engang var verdens største stadion, og vi kan med 100 procent sikkerhed sige, at den finale bliver uden dansk deltagelse.

Danmark formåede nemlig ikke at kvalificere sig til sommerens VM-slutrunde, og derfor må Daniel Agger, Christian Eriksen og alle de andre danske landsholdsspillere se til foran skærmen, når de 32 landshold skal afgøre, hvem der skal overtage tronen efter Spanien, som vandt det seneste VM tilbage i 2010 i Sydfrika.

Kigger vi nærmere på bookmakernes VM odds, så er der stor tiltro til de sydamerikanske lande. Således mener bet365, at Brasilien og Argentina er favoritter til at hjemtage ’FIFA World Cup Trophy’, og spiller man 100 kr. på hvert af de to hold, så vil tilbagebalingen være henholdsvis 375 kr. på et verdensmesterskab til værterne, mens man får 550 kr. igen på en finalesejr til Lionels Messis Argentina.

Bet365 er allerede ude med et hav af spillemuligheder på slutrunden, og du kan spille på alt lige fra hvilket kontinent det vindende land kommer fra til hvilken spiller, der ender øverst på topscorerlisten. Du kan tjekke alle spil på VM lige her.

1

Foto: amil.delic

Hvis du vælger at placere bets før og under slutrunden, så er du naturligvis interesseret i at få det højest mulige odds, da det betyder større overskud til dig i tilfælde af gevinst, men vil bet365 så være bookmakeren, hvor du skal placere dine spil?

Betxpert.com har lavet en fin oversigt, som angiver tilbagebetalingsprocenten for alle bookmakere med dansk licens. Jo højere en bookmakers tilbagebetalingsprocent udgør, jo højere odds får du som kunde, og i nedenstående skema kan du se, at bet365 er den bookmaker med de højeste odds.

2

Billede taget fra www.betxpert.com.

Hvad skemaet ikke fortæller, er at tilbagebetalingsprocenten på VM-kampene er endnu højere end de 94.20 procent, som er angivet ovenfor. På det som hedder asian odds ligger den engelske bookmaker helt oppe på en tilbagebetalingsprocent på over 97.50 procent, så skal du smide en hundredelap afsted på en vinder af VM, en topscorer eller hvor langt Tyskland når i turneringen, så får du mest for dine penge hos bet365.

Dagens skribent har taget et kig på de indledende kampe, og har fundet nogle værdispil, som du kan benytte dig af, hvis du har samme holdning.

Chile med blandt andre Barcelona-spilleren Alexis Sanchez besejrer Australien til fine odds 1.50, og Belgien, som af mange eksperter anses for at være turneringens helt store dark horse, bør ikke få problem med Algeriet.Spiller du de to kampe som en double, giver det odds 2.18.

Sol, samba og 64 forhåbentlig forrygende fodboldkampe venter os i juni/juli måned, så tilbage er blot at sige god fornøjelse og held og lykke med dine bets under VM-slutrunden.