Køb af iPhone 4 i USA og udlandet generelt

Mange spørger sig selv, når de er på ferie i USA og udlandet generelt er: Kan jeg købe iPhone 4 billigere i udlandet og bruge den i Danmark? Få svaret her!

Det store spørgsmål, der melder sig, når mange danskere er ramt af iPhone-feberen og befinder sig i udlandet er: Kan man købe iPhone 4 i udlandet og benytte den i Danmark?

Svaret er ja! Men man skal være opmærksom på, at priserne på iPhone 4 i USA, som henholdsvis koster 199 $ og 299 $ kræver, at du samtidig tegner et abonnement hos det landsdækkende teleselskab AT&T, der ikke dækker i Danmark.

Det vil sige, at du skal betale for et AT&T-abonnement i to år, som ikke vil kunne bruges i Danmark. Derefter skal du have den unlocket og anskaffe dig et dansk abonnement.

Apple har selvfølgelig gjort dette, fordi de har mærket en stigende interesse fra turister omkring deres produkter i USA.

Tidligere har en række danskere også oplevet, at de skulle være amerikansk statsborger og betale med et amerikansk kreditkort, for at have rettigheder til at købe iPhone 3GS, men det er endnu ikke sikkert, om proceduren vil være den samme for iPhone 4.

Hvordan er forholdene i lande i Europa?

Specielt i England og Frankrig skulle det være let at købe en iPhone 4, idet der ligger Apple Retail Stores i begge lande, og de er ligeglade med din nationalitet.

Det eneste, der er vigtigt er, at du har penge på lommen og kan fremvise et gyldigt betalingskort.

Priserne i England og Frankrig?

En iPhone 4 16GB uden abonnement koster 4.460 kroner i England.

En iPhone 4 16GB uden abonnement koster 4.685 kroner i Frankrig.

Hvor finder jeg Apple Retail Stores i England og Frankrig?

Adresser på Apple Retail Stores i England

Adresser på Apple Retail Stores i Frankrig

Hvor finder jeg de billigste tilbud i Danmark?

Prisoversigt: Billig iPhone 4 – 16 GB

Prisoversigt: Billig iPhone 4 – 32 GB