Copenhagen Fashion Week SS 2011 er i gang

Copenhagen Fashion Week SS 2011 er blevet skudt i gang. Modeugens absolutte fokus i august-udgaven ligger på moden for sommeren 2011.

Modeugen eller Copenhagen Fashion Week, som modeugen så fint er blevet døbt, finder sted to gange om året i Danmarks hovedstad, København.

Onsdag den 11. august 2010 blev det store event påbegyndt, og det har fået fashionistaer, forbrugere, journalister og turister op på mærkerne.

Modeugen finder sted i februar- og august-måned, og det er Nordeuropas største af slagsen. Copenhagen Fashion Week byder på over 1.600 udstillende samt over 2.800 mærkevare-kollektioner.

Danish Fashion Institute står bag det store arrangement, der vil byde på omkring 40 modeshows.

To af de største profiler i modebranchen:

Uffe Buchard:

Han er direktør i Style Counsel, som står i spidsen for det internationale modemagasin, DANSK. Uffe Buchard har et af branchens største netværk, benytter sig af nogle af de bedste modeller, og så har han været i branchen siden starten af 90’erne.

Buchard kan både skrive direktør, modeskribent, frisør og makeup-artist på sit flotte CV.

Eva Kruse:

Hun er direktør for Danish Fashion Institute, der altså har hovedansvaret for Copenhagen Fashion Week, og dermed er hun en eftertragtet dame – ikke mindst, grundet sit flotte udseende.

Kruse har tidligere arbejdet for modemagasinet Eurowoman, mens hun også har fristet en tilværelse som TV-vært på både TV 2 og TV 3.

Spændende links:

Copenhagen Fashion Weeks website

Copenhagen Fashion Weeks TV-website